28 Ocak 2011 Cuma

The Reef (Altyazılı) İzle

Kate, kardeşi Matt ve kız arkadaşı Suzie ile birlikte Avustralya’ya Kate’in eski sevgilisi Luke’u görmeye giderler. Luke, onlara bir hafta sürecek bir tekne seyahati teklifi sunar. Plana göre bir haftada Endonezya’ya varacaklardır, fakat Avustralya kıyılarındaki Büyük mercan kayalıkları bölgesinde beklenmedik bir sorunla karşılaşırlar.

Yelkenlinin salması parçalanır ve alabora olur. Tek şansları teknenin üstünde kalmak ya da en yakın adaya kadar yüzmektir. Bir kişi dışında hepsi adaya yüzmeye karar verirler. Oysa ki büyük bir köpekbalığı tarafından takip edildiklerini bilmemektedirler....sinemalar.com'dan alıntıdır.

Sinemalar.com Puanı: 6.1/10
IMDB Puanı: 7.1/10
Yapım: 2010 ~ 2011 ~ Avustralya
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Andrew Traucki
Oyuncular: Adrienne Pickering, Kieran Darcy-smith, Damian Walshe-howling, Gyton Grantley, Zoe Naylor
Senaryo: James M. Vernon, Andrew Traucki
Yapımcı: Michael Robertson, Andrew Traucki
Görüntü Yönetmeni: Daniel Ardilley
Müzik: Rafael May
Filmin Websitesi: reefmovie.com
Süre: 1 saat 44 dk
Gösterim Tarihi: 15 Ekim 2010 (ABD)
sinemalar.com'dan alıntıdır.


Pak Panter İzle

Rusyada kaçırılan Enerji Bakanını kurtarma işi büyük risk taşımaktadır ve hataya yer yoktur. Bunun için ülkemizin özel laboratuvar koşullarında yetiştirdiği en deneyimli ve yetenekli casuslara gerek vardır. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu, istihbaratın başı Fahrettin Beye başvurur. Fahrettin Bey, bu görevi SPP ve PP7 adlı ajanlara verir. Ajanlar Rusya yerine yanlışlıkla Azerbaycana inerler, burada Gülinaz ve yeğeni Selma ile tanışırlar. Ajanların karşısında Rus mafyası, Mossad, CIA ve Gagarin vardır. Sorun devletin sandığından büyüktür.sinemalar.com'dan alıntıdır.

Sinemalar.com Puanı: 6.2/10
Yapım: 2010 ~ Türkiye
Tür: Aksiyon, Komedi
Yönetmen: Murat Aslan
Oyuncular: Ufuk Özkan, Mehmet Ali Erbil, Sümer Tilmaç, Doğa Rutkay, Erdal Tosun, Şenay Akay, Metin Zakoğlu, Yuri Ryadchenko, Zeynep Akdemir
Senaryo: Murat Aslan
Yapımcı: Ferdi Eğilmez, Murat Akdilek
Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz
Müzik: İskender Paydaş
Filmin Websitesi: www.pakpanter.com
Süre: 1 saat 35 dk
Gösterim Tarihi: 05 Kasım 2010 (Türkiye)
sinemalar.com'dan alıntıdır.


27 Ocak 2011 Perşembe

Eyvah Eyvah İzle

Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul’a gelen Hüseyin’e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan’ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır. sinemalar.com'dan alıntıdır.


IMDB puanı: 7.8/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Alican Yücesoy, Özge Borak, Bülent Şakrak, Tanju Tuncel, Bican Günalan, Hande Dane, Okan çabalar, Şehsuvar Aktaş, Caner Alkaya, Ali Savaşçı, Bala Atabek, Bülent Seyran, Meray Ülgen, Tevfik Yapıcı
Tür: Komedi
Senaryo: Ata Demirer
Yönetmen: Hakan Algül